Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Det er yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. Som statsautoriserede fodtereapeut kan jeg hjælpe dig med at holde en god fodsundhed - også hvis du rammes af sygdom.

Alm. fodbehandling

- fodbad
- klippe og fræse negle
- fjerne hård hud
- fjerne ligtårne
- vejlede i fødder og sko
- afsluttende fodmassage med creme

Bøjlebehandling

Har du nedgroede negle, har du mulighed for at afhjælpe dine smerter og gener ved at jeg påsætter en bøjle af fjederstål på neglen. Behandlingen er helt smertefri, og du vil med det samme mærke en velbehag når bøjlen er påsat.

Luksus behandlinger

Udover almindelig fodbehandling kan du vælge imellem følgende behandlinger
- Plejende luksus fodpeeling
- Fuld fodmassage 15 min.
- Lakering af tånegle
- Fransk lak

Eller vælg den helt store luksusbehandling.

Bøjlebehandling

Der er flere muligheder for bøjlebehandling. Udover en stålbøjle kan jeg også korrigere dine negle ved at bruge en BS bøjle. det er en kraftig plastbøjle som bliver limet på negle. Det er nogle gange nødvendigt på de små negle på 2-3-4-5 tå. På billedet ses en BS bøjle på 2 tåen.  

Del siden